|
کد مطلب: 183143
چرا احتمال ربودن رکن آبادي منتفي نيست؟
تاریخ انتشار : 1394/07/12 16:04:36 نمایش : 1569
چرا بايد با اعلام نام رکنآبادي در ليست جانباختگان «منا» درحاليکه هنوز جنازهاش يافته نشده است، باب پيگيري براي تعيين سرنوشت او را مسدود کرد؟
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، ۱۰ روز از فاجعه تلخ و دردآور منا و کشته و مجروح شدن هزاران نفر از حجاج مسلمان در اثر بيکفايتي و سوء مديريت آل سعود ميگذرد. اين ماجرا تاکنون از ابعاد مختلفي مورد بررسي قرار گرفته است. با اين حال هنوز هم به شدت نيازمند مداقه و تامل کارشناسانه از جهات مختلف است، موضوعي که رهبر معظم انقلاب هم با اشاره به لزوم شکل گيري کميته حقيقتياب با حضور کشورهاي اسلامي، بر تحقق آن تاکيد کردند.
در اين ميان، نامشخص بودن وضعيت مفقودين و انتظار تلخ و عذاب آور خانوادههاي آنان براي يافتن خبري متقن از وضعيت عزيزانشان از موضوعاتي بود که در هفته گذشته در کانون توجه قرار داشت. انتظاري که سرانجام روز پنجشنبه با اعلام رسمي خبر جان باختن تمامي مفقودين ايراني، به سر آمد و عمق مصيبت را بيشتر کرد.
در اين ميان نام برخي حجاج بيش از بقيه به ميان آمد و خبرساز شد. بدون شک دکتر «غضنفر رکن آبادي» سفير سابق ايران در لبنان در جايگاه اول قرار داشت. رکن آبادي روز قبل از حادثه متن بيانيه پاياني مراسم برائت از مشرکين را در سرزمين عرفات مقابل دوربين بسياري از رسانهها قرائت کرد و پيش از آن نيز به اندازهاي در رسانههاي داخلي و خارجي به عنوان مقام ديپلماتيک يا کارشناس غرب آسيا حضور يافته بود، که براي بسياري چهرهاي آشنا باشد.
مروري کوتاه بر نمونههاي مشابه، پذيرش اين گزينه را محتملتر ميکند. هنوز آنقدر از حادثه تلخ ربايش امام موسي صدر يا حاج احمد متوسليان دور نشدهايم که غبار فراموشي همه ابعاد آنرا بپوشاند.
اگر چه تاکنون جنازه رکن آبادي شناسايي نشده اما اين مسئله درباره دهها جانباخته ديگر ايراني هم اتفاق افتاده است و تلاشها براي شناسايي ابدان مطهر آنها ادامه دارد، اما صرفنظر از اين موضوع، موارد ديگري وجود دارد که احتمال سرنوشتي غير از جانباختن را براي ديپلمات کارکشته ايراني متصور ميسازد.
بدون شک نميتوان از کنار عجله و دست پاچگي العربيه و رسانههاي وابسته به دربار آل سعود در خبرسازي مبني بر عدم ورود رکن آبادي به عربستان يا ورود وي با نام و گذرنامهاي ديگر، به سادگي عبور کرد. خصوصا که اين شايعه به همت پول نفت سعودي که رسانههاي بسياري را نمکگير کرده است، تا آنجا فراگير شد که سخنگوي وزارت خارجه را هم به واکنش وادار کرد تا ضمن تکذيب عدم ورود همکارش به عربستان، تصوير ويزاي وي ممهور به مهر ورود به عربستان را هم منتشر کند.
به راستي چه دليلي دارد که از ميان هزاران جانباخته و مجروح اين حادثه، فقط درباره رکن آبادي سناريوپردازي کنند؟ در يک هفته گذشته پايگاه خبري العربيه نت، بيش از ده خبر درباره وي منتشر کرده است که جملگي فقط به پيچيدهتر شدن اوضاع دامن زده است.
اگرچه برخي از حجاج و کادر پزشکي ايران، شهادت دادهاند که سفير سابق ايران را در حاليکه در قيد حيات بوده است در ميان حادثهديدگان ديدهاند و در اينکه ايشان در اين واقعه مصدوم شده است ترديدي نيست، اما دور از ذهن هم نيست که ماموران پرشمار سعودي، با شناسايي وي که چهرهاي نسبتا شناخته شده در جهان عرب است، وي را در مسير انتقال به بيمارستان يا در مراحل درمان از ساير مجروحان جدا کرده باشند.
حال سوال اين است در مقام پيشبيني و احتمال، چرا حتي در حد «يک گمانه» در دستگاه ديپلماسي کشور «اين مفروض» طرح نميشود که کسي که حدود ۱۴ سال بعنوان سفير و کاردار در منطقه سوريه و لبنان حضور داشته است و از قضا همه اتفاقات مهم منطقه، از جمله آزادسازي جنوب لبنان، ترور حريري، جنگ ۳۳ روزه، حمله به سوريه و … در دوره حضور وي در سوريه و لبنان واقع شده و يقينا وي در بطن و متن حوادث قرار داشته است، قطعا «کيس» خوبي براي سرويس امنيتي آل سعود و همکاران جنايتکارش همچون موساد است.
با توجه به همه اين قرائن، سوال اساسي اينجاست که چرا بايد با اعلام نام غضنفر رکنآبادي در ليست جانباختگان، در حالي که هنوز جنازهاش يافته نشده است و در پي آن، حضور عجولانه مقامات کشوري براي عرض تسليت در منزل وي، باب پيگيري را براي عيان نمودن سرنوشت حقيقي اين ديپلمات ارزشي و ارزشمند مسدود کرد؟!
مرجع : خبرگزاري مهر
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|